Sådan slettes kursushelten-konto - løst

Slet-Kursus-Hero-konto

Sådan slettes kursushelte-konto : - Course Hero er en online crowddsourced-baseretlæringsplatform, der leverer studiemateriale og video relateret til det kursus, de studerer i, også giver professionel tutor til at løse deres problem til pris. Hjemmesiden lader sine brugere oprette og redigere kontooplysninger, gennemse eller søge gennem en liste med studiemateriale, stille spørgsmål direkte fra professionel tutor og bidrage med din undersøgelse til hjemmesiden og tjene penge. Vi har modtaget nogle mails fra vores webstedslæsere om, at de ønsker at slette deres konto fra Course Hero-webstedet. Da vi studerede om dette emne, hvorfor brugerne sletter deres konto fra webstedet, finder vi ud af, at de fleste af de mennesker, der sletter deres konto fra webstedet, modtager mails fra firmaet som reklametilbud eller nyhedsbrev, der får deres postkasse til at blive spammet, mens andre medlemmer siger, at deres kursus er afsluttet nu, så ønsker at lukke konto, og nogle medlemmer siger, at de har ansat en professionel tutor til studiet, så behøver ikke kursets heltekonto.

Hvis du sletter din konto bare på grund afderes nyhedsbrev eller e-mail kan du enten markere e-mailen som spam ved at klikke på spam-knappen, der er angivet øverst på din mail-knap eller afmelde mailen ved at klikke på afmeldingslinket, der er angivet i bunden af ​​mailen. Hvis dine grunde er andre, vil jeg guide dig trin for trin-metode til, hvordan du sletter dit abonnement fra Course Hero-webstedet.

Slet-Kursus-Hero-konto

Lidt om firmaet

Course Hero-webstedet blev grundlagt af universitetetstuderende Andrew Grauer i 2006 og i øjeblikket er det en af ​​de bedste online læringsplatforme for studerende i skole og universitet, der kan fås adgang til hele verden. Pr. Kilde er der i øjeblikket mere end 14 millioner brugere, der besøger hjemmesiden hver måned.

Sådan slettes kursushelte-konto

I øjeblikket er der kun en metode til at slette din konto fra Course Hero-webstedet, som er beskrevet nedenfor: -

Bemærk:- Hvis du er premiummedlem på webstedet, såførst skal du annullere dit månedlige abonnementsmedlemskab, ellers betaler de for deres service. For at annullere dit månedlige medlemskab skal du følge nedenstående trin.

Luk dit medlemskab ved at sende mail

  1. Åbn din e-mail-konto, der er registreret med en konto.
  2. Skriv nu en e-mail og indtast e-mail-adressen [email protected]
  3. Om emnetype “ANMODNING OM DIG AT LUKKE MIN MÅNEDSANSKRIVNING”.
  4. Skriv nu din besked om, hvorfor du annullerer dit medlemskab, og send formularen. Inden for 72 timer vil du modtage en meddelelse om, at dit medlemskab er annulleret.

Når dine faktureringsoplysninger er annulleret, kan vi følge processen for at slette din konto.

Slet din konto ved at sende formularen

  1. Gå til følgende url “https://support.coursehero.com/hc/en-us/”.
  2. Nu bliver du omdirigeret til firmaets KUNDESUPPORT side hende klik på link INDGIV E-mail.
  3. Når du klikker på Send et e-mail-link vises en pop-up formular, som du skal udfylde ved at følge den retning, jeg vil nævne.
  4. Vælg GENERELLE SPØRGSMÅL på VÆLG EN KATEGORI.
  5. Fra Vælg et emne skal du vælge MITT KONTO.
  6. Skriv en besked i beskrivelsesboksen om, at du vil slette din konto.
  7. Indtast dit navn og e-mail-adresse på det andet trin.
  8. Det er dit valg at udfylde en ekstra indstilling, som er trin nummer 3, ellers spring det over og klik på knappen SUBMIT.

For mere information om Sådan slettes Course Hero-konto hold dig opdateret til denne hjemmeside.

-5

Efterlad en kommentar